2011 m. sausio 29 d., šeštadienis

Gimtadienis Vaikui - Organizuoti Pačiam ar Samdyti?

Vaiko gimtadienis

Vaiko gimtadienis – šventė, kuri tėvams sukelia nemažai problemų. Dažnas tėvelis susiduria su klausimu į kurį būna labai sunku atsakyti. Ar vaiko gimtadienį organizuoti pačiam ar samdyti renginių organizavimo profesionalus? Turbūt dažnas į jį ilgai neatsako. O jei nuspręndžia organizuoti pats tai sugaišta nežmoniškai daug laiko, kurį galėtų išnaudoti žymiai naudingiau.

Gimtadienis vaikui, kuris yra organizuojamas profesionalų būna tobulas, nes renginių organizatoriai gimtadienį organizuos ne pirmą ir ne antrą kartą kartą. Vienas iš geriausių renginių organizatorių Lietuvoje – GoCrazy turi paruošę 3 įdomius, prikaustančius vaiko gimtadienio scenarijus. Deja, kol kas oranizuojami yra tik 2 scenarijai, abu jie skirti berniukams tai – Generolo gimtadienis bei Šnipo gimtadienis. O trečiasis scenarijus dar ruošiamas, organizuojamas įvairių akcijų laimėtojams, kad už sumokėtus pinigus tėveliai gautų maksimaliai kokybišką renginį. Beje, trečiasis scenarijus bus skirtas mergaitėms – fėjų gimtadienis.

GoCrazy vaiko gimtadienius organizuoja ne vienerius metus. Į vaikų gimtadienių scenarijus jie investavę nemažai pinigų, kurie atsiperka po kelių dešimčių suorganizuotų gimtadienių. Šie gimtadienių scenarijai buvo ruošti profesionalų, planuoti, išbandyti ir tik tuomet pateikti klientams. Visi klientai labai patenkinti organizuojamais gimtadieniais, nusivylusių vaikų nebūna.

Vaikas gimtadienio metu niekada nesijaus atstumtas, jis bus įtraukiamas į programą, kuri prikaustys visus aktyvius vaikus. Šnipo gimtadienio metu vaikas galės įsijausti į šnipo vaidmenį, išmoks naudotis melo detektorium, metalo detektorium, pokalbių pasiklausymų įrenginiu, gaus šnipo pažymėjimą.

Vaiko gimtadienis karine tematika (generolo gimtadienis) skirtas ypač aktyviems vaikams, jo metu vaikai turės įsijausti į karininkų vaidmenį, galės šaudyti iš kalašnikovo kopijos, valgys sausą maisto davinį. Šie gimtadienio scenarijai puikiai tinka vaikams nuo 7 iki 13 metų.

2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

Pakvietimas į vaiko gimtadienį

Gimtadienis vaikams


Jūsų vaiko gimtadienis jau visai ne už kalnų ir Jūs galvojate jam užsakyti ar suorganizuoti gimtadienį? Vienas iš dalykų, kuris neturėtų būti pamirštas planuojant vaiko gimtadienį tai – gimtadienio pakvietimas. Taigi, kokia informacija turi būti parašyta pakvietime ir kaip pakvietimas turi atrodyti?

Gimtadienio pakvietimai yra ypač svarbūs, tai tarsi tiltas tarp jūsų ir jūsų vaiko gimtadienio svečių. Žmonės gimtadienio pakvietime dažniausiai nori rasti svarbiausią informaciją apie gimtadienį. Toliau bus pagrindiniai aspektai, kurių nederėtų pamiršti kuriant gimtadienio pakvietimą.

1. Jūsų vaiko vardas, be abejo, svečiai nori žinoti, kas yra gimtadienio kaltininkas. Jūs galite parašyti pilną vaiko vardą arba tik dalį jo ar tiesiog vaiko slapyvardį.

2. Data, kada bus organizuojamas vaiko gimtadienis. Nepamirškite parašyti tikslios datos, o ypač dienos. Tai ypač svarbu, kad svečiai žinotų kada atvykti.

3. Laikas. Jūs galite pasakyti svečiams tikslų laiką, kada turėtų visi susirinkti, kad visi žaidimai vyktų sklandžiai. Taip pat pakvietime svarbu paminėti pabaigos laiką, kad vaikų tėveliai žinotų kaip planuoti likusią dienos dalį.

4. Gimtadienio šventimo vieta – turėtų būti parašytas tikslus šventimo vietos adresas. Jeigu įmanoma, prisekite žemėlapio fragmentą su pažymėta tikslia vieta.

5. Tema – dauguma vaikų gimtadienių turi specifines temas. Jūs galite pranešti svečiams, kad vaikai atvyktų apsirengę pagal Jūsų nuspręstą temą.

6. Jūsų kontaktinė informacija. Derėtų pridėti asmeninį telefono numerį, elektroninio pašto adresą, kad gimtadienio svečiai galėtų susisiekti neradę vietos ar iškilus kitiems klausimams.

7. Kita informacija. Jūs galite svečiams pranešti apie maistą, užkandžius, gėrimus, kurie bus Jūsų vaiko gimtadienį. Ši vieta yra ypač svarbi tėvams, kurių vaikai yra alergiški kokiems nors maisto produktams.

Gero vaiko gimtadienio pakvietimo pagaminimas yra vienas žingsnis arčiau tobulo vaiko gimtadienio.

2011 m. sausio 7 d., penktadienis

GoCrazy džiugina galimybe laimėti nemokamą gimtadienį savo vaikui

Gimtadienis vaikui


Gimtadienius vaikams organizuojanti įmonė GoCrazy nenustoja stebinti akcijomis. Praeitame pranešime garsiai nuskambėjo žinia, kad užsisakius gimtadienius savaitgaliais, dovanojama 100 litų nuolaida. Šį kartą GoCrazy džiugina galimybe gimtadienį vaikui laimėti visiškai nemokamai.

GoCrazy siūlo 3 profesionaliai parengtus renginio scenarijus. Gimtadienį generolo tema, šnipo gimtadienį ir dar niekur garsiai neskelbtą, bet jau išbandytą - specialiai mergaitėms skirtą fėjų gimtadienį. GoCrazy komanda pasistengs, kad kol Jūsų atžala švęs laimėtą gimtadienį, Jūs galėsite jaustis kuo ramiausiai. Renginiams vadovauja patyrę vedėjai, turintys ilgametę patirtį ir užtikrinantys saugumą bei įdomią programą.

Vienas gimtadienis jau laimėtas. Šventę savo mergaitei padovanojusi mama Kristina yra labai patenkinta: Sveiki, Ugnės gimtadienis buvo NUOSTABUS! Drąsiai rekomenduosim visiems! Mergaitės buvo labai labai laimingos. Dar kartą AČIŪ!

Laimėti gimtadienį visai paprasta. Viskas, ką reikia padaryti - tai tiesiog užpildyti anketą ir laukti, kol su Jumis bus susisiekta. Vaiko gimtadienis, gali būti surengtas Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos miestuose. Gimtadienio šventė gali tapti gera idėja ir puikia dovana ne tik Jūsų vaikui, bet ir krikšto vaikams ar tiesiog gerų draugų vaikams. Juk gerą daryti kitiems smagu, ypač kai tai nieko nekainuoja.

GoCrazy rengiamas gimtadienis vaikui nėra pati pigiausia, tačiau patogi išeitis norint nustebinti mažuosius (taip pat ir didesnius) gimtadienio proga. Tėveliams nereikia nieko ruošti ir organizuoti, sukti galvos dėl scenarijų ir kaip pradžiuginti sukaktuvininką. GoCrazy viskuo pasirūpina. Prisiminkite, kad vaiko gimtadienis būna tik 1 kartą per metus, taigi jį reikia atšvęsti taip, kad įspūdžiai liktų ilgam.

Apie GoCrazy renginius

GoCrazy misija - siūlyti kokybiškus, pašėlusius (dažnai ir ekstremalius) bei nebrangius renginius klientams. Siekdami savo misijos bei tikslų, įmonė dirba vadovaudamasi unikaliu verslo modeliu. Prieš keletą metų renginių organizatoriai paprastai imdavosi bet kokio tipo renginių, svarbu, kad tik gautų užsakymų. „Tačiau mes ir keletas kitų įmonių pradėjome organizuoti renginukus tik griežtai pagal scenarijų ir rūpintis, kad mūsų pasiūlymas būtų bent kelis kartus geresnis, nei žmogus galėtų suorganizuoti savarankiškai“ – pasakoja Vilius Aleksejūnas, GoCrazy renginių vadovas.