2011 m. sausio 29 d., šeštadienis

Gimtadienis Vaikui - Organizuoti Pačiam ar Samdyti?

Vaiko gimtadienis

Vaiko gimtadienis – šventė, kuri tėvams sukelia nemažai problemų. Dažnas tėvelis susiduria su klausimu į kurį būna labai sunku atsakyti. Ar vaiko gimtadienį organizuoti pačiam ar samdyti renginių organizavimo profesionalus? Turbūt dažnas į jį ilgai neatsako. O jei nuspręndžia organizuoti pats tai sugaišta nežmoniškai daug laiko, kurį galėtų išnaudoti žymiai naudingiau.

Gimtadienis vaikui, kuris yra organizuojamas profesionalų būna tobulas, nes renginių organizatoriai gimtadienį organizuos ne pirmą ir ne antrą kartą kartą. Vienas iš geriausių renginių organizatorių Lietuvoje – GoCrazy turi paruošę 3 įdomius, prikaustančius vaiko gimtadienio scenarijus. Deja, kol kas oranizuojami yra tik 2 scenarijai, abu jie skirti berniukams tai – Generolo gimtadienis bei Šnipo gimtadienis. O trečiasis scenarijus dar ruošiamas, organizuojamas įvairių akcijų laimėtojams, kad už sumokėtus pinigus tėveliai gautų maksimaliai kokybišką renginį. Beje, trečiasis scenarijus bus skirtas mergaitėms – fėjų gimtadienis.

GoCrazy vaiko gimtadienius organizuoja ne vienerius metus. Į vaikų gimtadienių scenarijus jie investavę nemažai pinigų, kurie atsiperka po kelių dešimčių suorganizuotų gimtadienių. Šie gimtadienių scenarijai buvo ruošti profesionalų, planuoti, išbandyti ir tik tuomet pateikti klientams. Visi klientai labai patenkinti organizuojamais gimtadieniais, nusivylusių vaikų nebūna.

Vaikas gimtadienio metu niekada nesijaus atstumtas, jis bus įtraukiamas į programą, kuri prikaustys visus aktyvius vaikus. Šnipo gimtadienio metu vaikas galės įsijausti į šnipo vaidmenį, išmoks naudotis melo detektorium, metalo detektorium, pokalbių pasiklausymų įrenginiu, gaus šnipo pažymėjimą.

Vaiko gimtadienis karine tematika (generolo gimtadienis) skirtas ypač aktyviems vaikams, jo metu vaikai turės įsijausti į karininkų vaidmenį, galės šaudyti iš kalašnikovo kopijos, valgys sausą maisto davinį. Šie gimtadienio scenarijai puikiai tinka vaikams nuo 7 iki 13 metų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą