2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

Pakvietimas į vaiko gimtadienį

Gimtadienis vaikams


Jūsų vaiko gimtadienis jau visai ne už kalnų ir Jūs galvojate jam užsakyti ar suorganizuoti gimtadienį? Vienas iš dalykų, kuris neturėtų būti pamirštas planuojant vaiko gimtadienį tai – gimtadienio pakvietimas. Taigi, kokia informacija turi būti parašyta pakvietime ir kaip pakvietimas turi atrodyti?

Gimtadienio pakvietimai yra ypač svarbūs, tai tarsi tiltas tarp jūsų ir jūsų vaiko gimtadienio svečių. Žmonės gimtadienio pakvietime dažniausiai nori rasti svarbiausią informaciją apie gimtadienį. Toliau bus pagrindiniai aspektai, kurių nederėtų pamiršti kuriant gimtadienio pakvietimą.

1. Jūsų vaiko vardas, be abejo, svečiai nori žinoti, kas yra gimtadienio kaltininkas. Jūs galite parašyti pilną vaiko vardą arba tik dalį jo ar tiesiog vaiko slapyvardį.

2. Data, kada bus organizuojamas vaiko gimtadienis. Nepamirškite parašyti tikslios datos, o ypač dienos. Tai ypač svarbu, kad svečiai žinotų kada atvykti.

3. Laikas. Jūs galite pasakyti svečiams tikslų laiką, kada turėtų visi susirinkti, kad visi žaidimai vyktų sklandžiai. Taip pat pakvietime svarbu paminėti pabaigos laiką, kad vaikų tėveliai žinotų kaip planuoti likusią dienos dalį.

4. Gimtadienio šventimo vieta – turėtų būti parašytas tikslus šventimo vietos adresas. Jeigu įmanoma, prisekite žemėlapio fragmentą su pažymėta tikslia vieta.

5. Tema – dauguma vaikų gimtadienių turi specifines temas. Jūs galite pranešti svečiams, kad vaikai atvyktų apsirengę pagal Jūsų nuspręstą temą.

6. Jūsų kontaktinė informacija. Derėtų pridėti asmeninį telefono numerį, elektroninio pašto adresą, kad gimtadienio svečiai galėtų susisiekti neradę vietos ar iškilus kitiems klausimams.

7. Kita informacija. Jūs galite svečiams pranešti apie maistą, užkandžius, gėrimus, kurie bus Jūsų vaiko gimtadienį. Ši vieta yra ypač svarbi tėvams, kurių vaikai yra alergiški kokiems nors maisto produktams.

Gero vaiko gimtadienio pakvietimo pagaminimas yra vienas žingsnis arčiau tobulo vaiko gimtadienio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą